Services

Molderm 30 minutes

Service variants

Classic
4400 kr BOOK
Exact
4400 kr BOOK
Glow
4400 kr BOOK
Lips
4400 kr BOOK
Strong
4400 kr BOOK

About

Molderm Classic er utmerket for behandling av hele perioralt og periorbitalt område. Gjenoppretter tapt volum, fleksibilitet og elastisitet i vev og hud. Laget av tverrbundet hyaluronsyre, oppnådd ved bio-gjæring.

Molderm Exact, takket være den meget høye kvaliteten på råmaterialet og av vår innovative og patenterte finjusteringsteknologi, er det ingen risiko for migrasjon av gelen. Produktet forblir akkurat der du vil ha det. Molderm nøyaktig er akkurat som resten av vår samling, laget av det fineste råmaterialet av hyaluronsyre.

Molderm Glow er en ikke-tverrbundet gel som er designet for å gjenopprette den tapte elastisiteten i huden. Dette gjenoppretter hudens opprinnelige utstråling og vitalitet. Dens fuktighetsgivende egenskaper gjør den eksemplarisk for behandling av tørr hud og forhindrer dannelse av rynker og fine linjer. Er for hydrering av huden på ansikt, nakke, decollete, lepper og hender.

Molderm Lips er produsert ved hjelp av vår patenterte finjusteringsteknologi, for å gi den perfekte balansen mellom volum, definisjon og hydrering. Resultatene er langvarige og uten å risikere migrering av filler.

Molderm Strong er en biologisk nedbrytbar gel oppnådd ved biofermentering av hyaluronsyre. Basert på en patentert teknologi som gir den injiserte gelen fleksibilitet og volumetriske effekt.